Dag 1, 25 juli 2015: Arnhem – Baarlo

Vanochtend om 8.30 uur zijn we begonnen aan onze tocht naar Venetië. In het begin miezerde het wat. Rond 11.30 uur begon het harder te regenen, dit hield een langere tijd aan. De regen hinderde ons verder niet, vooral in combinatie met harde wind was het irritant.

We kwamen nog langs de Hertog Jan brouwerij, hier wilden we nog een pet scoren voor de momenten dat de zon weer gaat schijnen. Helaas waren ze uitverkocht.

Omdat het inmiddels steeds later werd besloten we om op camping Heiderust in Baarlo te gaan staan, ik had al goede ervaring met de camping. Rond half 4 kwamen we aan en konden we direct beginnen met het opzetten van de tenten. Voordat we gingen douchen zijn we eerst in de regen naar de Lidl gefietst. Hier hebben we pasta gekocht voor de avond en brood voor ontbijt/lunch van morgen. We konden droog koken onder een grote partytent met picknickbanken.

Op het moment van typen is het droog en is het aan het opklaren, de zon komt nog eventjes door en de lucht wordt blauw.

Op naar dag 2!

image

 

image

image

image

image

image

3 gedachtes aan “Dag 1, 25 juli 2015: Arnhem – Baarlo

 1. Diana

  Zo zeg! dan zitten de 1e 100 km er wel zo’n beetje op. En inderdaad lastig met regen en wind te fietsen, morgen wordt het gelukkig wat beter!

 2. Opa Geurts

  Zo maar dat was om te beginnen een bekende weg en camping voor jouw Bas.
  En wij zagen die foto van Hertog jan en dachten die gaan al bij tanken.
  En hier zo vlak bij ons langs gekomen in Baarlo maar gelukkig is het vanmorgen hier goed weer dus goede reis van uit Baarlo.

 3. Ger Houweling

  Vandaag van Margo jullie website gekregen. Gaat lekker zo ! Jammer van de wat mindere weersomstandigheden, maar hoe zuidelijker zoveel beter, laten we hopen.
  Leuke foto’s, ik ben benieuwd naar het vervolg! Ga jullie lekker volgen, het regend hier toch maar pijpenstelen.

  Succes!
  Ger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *