Dag 7, 31 juli 2015: Gundersheim – Ellwangen

Wat zijn wij blij dat we van deze camping wegkunnen … hopelijk is de volgende beter.

We stonden weer om 7.00 uur op en begonnen met ons ritueel. Rond 9.10 uur waren we klaar om te vertrekken. We fietsten weer hele stukken langs een riviertje, het uitzicht verveelde niet. Van platteland naar bos, naar een dorpje of stadje. Bij een goed uitziende bakkerij hebben we een lekkere lunch gehaald.

In de middag kwam in de verte een hoge brug tevoorschijn, deze liep van de ene naar de andere berg. Wijw aren in de veronderstelling dat wij het water zouden volgen, en dat hierdoor de etappe redelijk vlak zou blijven. Uiteindelijk bleken wij via spaghettibochten onze eerste echte beklimming te hebben tot op de zelfde hoogte als de brug. Qua inspanning vonden wij het goed te doen, nadat wij even gerust hadden op de top. Het enige wat mij wat tegen ging staan is het zweten via mijn hoofd dat uiteindelijk in mijn ogen terecht kwam. De volgende keer toch maar iets op mijn hoofd zetten..

Op de vorige camping hadden wij al de volgende camping uitgekozen. Dit was de enige optie omdat het uitgestrekte gebied geen campings dichter op de route had, hierdoor hebben wij vandaag vandaag 133 km gefietst. Zo kunnen wij morgen weer wat rustiger aan gaan doen.

Aangekomen op de camping bleek deze, in vergelijking tot de vorige campings, het duurste. 32 euro voor 2 personen met 2 tentjes. Al snel bleek de camping het geld wel waard. Een gratis schone douche waar aandacht aan geschonken is en de rest van het sanitair is ook prima.
Vanavond heben wij een WIFI code gekocht voor een uurtje á 2 euro, om even wat updates op ons blog te plaatsen. Niet de hele camping is gedekt dus gingen we in de biergarten van de camping zitten. Onder genot van een heerlijk Duits biertje is het ons gelukt om het grootste deel van gisteren te plaatsen, de foto’s van eergisteren moeten ook nog geplaatst worden (het uurtje ging wat snel voorbij).

IMG_1882

IMG_1832

IMG_1823

IMG_1819

IMG_1880
IMG_1884
IMG_1885

IMG_1886

IMG_1883

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *