Dag 9, 9 juli 2016: Zagreb

Vanmorgen op tijd opgestaan zodat wij, indien er geen plek meer is voor nog een nacht in het hostel, in ieder geval op de uitchecktijd kunnen vertrekken. Toen wij de eigenaresse tegenkwamen moest zij even kijken. De kamer was nog vrij en wij mochten hem voor dezelfde prijs huren als de vorige nacht.
Wij hadden vandaag de tijd om Zagreb te verkennen. Met behulp van een boekje als gids zijn wij de toeristische punten afgelopen. Verder zijn we vooral zelf gaan rondkijken. Her en der hebben wij een biertje op het terras gedronken. Later zijn wij de botanische tuin in gelopen om ons eigen bier te nuttigen. Er stond duidelijk op borden aangegeven dat dit niet de bedoeling is, dit hebben wij dan ook uitgesteld naar een ander parkje. In de avond zijn wij maar is bij de Mc Donalds gaan eten. Ook hier is alles in verhouding goedkoper dan in Nederland.
Toen hebben wij nog een biertje gedronken bij de Irish Pub om vervolgens nog na te borrelen in het hostel. Vandaag was even een chill dagje zonder te reizen. Wel hebben we erg veel gelopen en gezien!
Morgen reizen we door naar Hongarije: Budapest.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Een gedachte aan “Dag 9, 9 juli 2016: Zagreb

 1. Herman

  Hoi,

  Dat is echt afzien zo’n trein vakantie.

  Maar eten bij de Mac??? Ik kan me niet voorstellen dat er geen lekkere lokale eetgelegenheden zijn.

  Nog veel plezier!

  Mvg
  Een oude zeurzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>