Dag 13, 13 juli 2016: Dresden – Hannover

Vandaag doen wij de laatste stad aan: Hannover. Morgen nemen wij de trein naar huis.
De treinreis verliep rustig, wij hadden geen overstap dus konden 4 uur achter elkaar blijven zitten. We merkte al dat we meer richting Nederland kwamen. Het werd frisser en het regende af en toe.
Aangekomen in Hannover hebben wij, zoals altijd, een terrasje gepakt met wifi om een hostel te zoeken. Er was maar één hostel dichtbij. Deze kostte maar liefst 29 euro per persoon, je moet betalen voor wifi en ligt op een slaapzaal. Ik ben op een site gaan kijken met hotels ipv hostels. Uiteindelijk voor 57 euro een hotel dichtbij het station gevonden met hele nette kamers en mooie badkamer. Wij hebben direct een kamer gereserveerd om vervolgens na het biertje richting het hotel te gaan. Na het rusten en opfrissen zijn we de stad in gelopen. We waren allebei erg moe en hadden niet echt zin om veel te doen. Het weer was ook niet fantastisch meer.
We aten wat bij de burger king. Het was heel makkelijk maar we hadden er achteraf spijt van omdat het totaal niet boeiend was.
Na het eten liepen we nog wat rond. Het begon steeds harder te regenen, dus besloten wij een kroeg binnen te lopen. Na het biertje hadden we geen zin meer om iets in de stad te doen, we gingen terug naar het hotel. Hier hebben wij lekker lui op bed gelegen, tv gekeken en gebruik gemaakt van het internet. Later zijn wij nog naar de supermarkt gelopen om bier te halen, om de laatste dag goed af te sluiten. Morgen hoeven we nog maar 4 uur in de trein te zitten voor wij in Arnhem zijn.

image

image

image

image

image

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>